Resultaten voor audi q3 competition

audi q3 competition
audi q3 audi q3 2017 audi q3 competition.
Audi heeft nou besloten dat de beste manier om de Q3 fris te houden is om m een trainingspak aan te trekken. Zo komt er onder andere een nieuwe Audi Q3 S line competition editie beschikbaar en krijgen de Q3s in sport-trim een ander front dat makkelijker te onderscheiden is van dat van de Q3s in design-trim.
Audi geeft de Q3 een verjongingskuurtje updated Autoblog.nl.
Zo komt er onder andere een nieuwe Audi Q3 S line competition editie beschikbaar en krijgen de Q3s in sport-trim een ander front dat makkelijker te onderscheiden is van dat van de Q3s in design-trim. De buitenste luchtinlaten zijn groter, de balk door de grille is in carrosseriekleur gespoten en het centrale gedeelte van de Singlefram-grille is in stone grey uitgevoerd.
Uitvoering Packs Audi Q3 Audi België.
Een geslaagd samenspel van vele hoogwaardige details: pas uw eigen ideeën toe op het ontwerp van uw Audi Q3, en plaats met de lijn Q3 Design opvallende accenten die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Uitvoeringen en packs. Actie: Pack Outdoor. De keuze van deze uitrusting vereist het annuleren van een eerder gemaakte uitrusting. De keuze van deze uitrusting vereist het annuleren van een eerder gemaakte uitrusting. Pack Business Plus. De keuze van deze uitrusting vereist het annuleren van een eerder gemaakte uitrusting. Pack Sport Plus. De keuze van deze uitrusting vereist het annuleren van een eerder gemaakte uitrusting. Uitvoeringen en packs. Pack Sport Design. De keuze van deze uitrusting vereist het annuleren van een eerder gemaakte uitrusting. De keuze van deze uitrusting vereist het annuleren van een eerder gemaakte uitrusting. S line competition.
Officieel: Audi Q3 facelift 2016 GroenLicht.be.
Met de introductie van de Q2 verliest de Audi Q3 zijn titel van kleinste SUV binnen het gamma, om dat verdriet te compenseren voorziet Ingolstadt de Q3 nogmaals van een facelift. Eind 2014 voorzag Audi de Q3 alreeds van een deugddoende facelift met nieuwe motoren en hightech gadgets, nu blijft het relatief beperkt tot wat visuele upgrades met een S-Line Competition uitrustingslijn.
AutoWereld.com. Opnieuw bijpuntsessie voor Audi Q3 / Autonieuws / Autowereld.com.
Hoog tijd voor een momentje in de spotlights meende Audi en zodoende vijzelde de Duitsers de sportieve uitvoeringen voor een laatste keer op. Met de laatste vernieuwingen eind 2014 nog vers in het geheugen komt deze update opvallend vroeg. De mutaties zijn echter dermate gering dat het meer om een modeljaar-wijziging lijkt te gaan dan een heuse facelift. Het grootste verschil zit hem in de uiterlijke verschillen tussen de Design en Sport-uitvoeringen van de Q3. Zo is laatstgenoemde vanaf heden te spotten aan een nieuw front met grotere luchtinlaten, een in lakkleur gespoten dwarsbalk onderin de bumper en een Stone Gray'-kleurige' grille. Mocht deze uitvoering nog niet sportief genoeg zijn vink dan het S-Line Exterieur'-pakket' aan. Dit bestaat onder meer uit een nieuwe voorspoiler, een honingraatpatroon in de luchtinlaten en een hoogglans zwarte grille. Geheel nieuw is de S-Line Competition met nog meer sportieve opsmuk.
Audi Q3 weer een beetje stoerder AutoWereld.
Een uitbreiding van het gamma met de Q2 en straks ook een opvolger voor de Q5, maar tussendoor vond Audi ook nog wat tijd voor een opfrissing van zijn Q3. Het gaat snel bij Audi, maar we proberen wel te volgen.
Exterieur Audi Q3 Audi België.
Audi e-tron Sportback concept. Exterieur Audi Q3 Audi België. Uw Audi Q3. Uw Audi Q3. Uw Audi Q3. Uw Audi Q3. 1.4 TFSI 6 versnellingen 1. Uw Audi Q3. Mijn configuratie ontvangen via e-mail. Unieke Audi Code van uw configuratie.
Update Audi Q3 plus nieuwe uitvoering Autonieuws Autokopen.nl.
Autonieuws 15 september 2016 Tekst: Ellen Kole. Audi Q3 2017. Audi Q3 2017 Audi Q3 2017 Audi Q3 2017 Audi Q3 2017 Audi Q3 2017 Audi Q3 2017. Audi geeft de Q3 een beperkte update. Daarnaast verschijnt de nieuwe uitvoering S Line Competition.
Facelift en S Line Competition-livrei voor Audi Q3 AutoBuzz.
Wil je nog meer uiterlijk vertoon, dan kan je ook opteren voor de extra sportief uitgedoste Q3 S Line Competition foto met 19-duimsvelgen, een dubbele einddemper en een strakker afgestelde S Line-sportophanging. De vernieuwde Audi Q3 staat deze herfst nog bij de Belgische dealers, de eerste leveringen zijn gepland rond de jaarwisseling.

Contacteer ons

+  te koop audi q3
+  audi prijslijst 2015
+  audi onderhoud prijzen
+  audi q3 competition
+  q5 audi prijs
+  q3 audi tweedehands
+  trekhaak audi q3
+  audi q3 rs te koop
+  prijs audi a5 sportback
+  audi jeep q3